نصب روشویی کابینتی در ۸ مرحله طلایی
مدت زمان مطالعه: ۶ دقیقه
نصب روشویی کابینتی یکی از اقداماتی است که ممکن است برخی افراد به دلیل هزینه نصب آن، از خرید آن منصرف شوند. ولی در این مقاله ما نحوه نصب آن را آموزش دادهایم تا خودتان بتوانید روشویی خود را نصب کنید و از هزینههای اضافه جلوگیری کنید. اگر در این زمینه سوالی دارید، میتوانید از مشاوران ما در الوپایپینگ راهنمایی بگیرید.
فهرست مطالب
آشنایی با انواع روشویی کابینتی
انواع مختلفی از روشویی کابینتی در بازار موجود است که هم از نظر جنس و هم طراحی متفاوت هستند. بنابراین نحوه نصب آنها نیز باهم تفاوت دارد. به طور کلی روشویی کابینتی به سه دسته تقسیم میشوند و شما بسته به نیاز خود، یکی از آنها را باید انتخاب کنید.
- روشویی کابینتی دیواری یا والهنگی
- روشویی کابینتی ایستاده
- روشویی کابینتی پایهدار
استاندارد نصب روشویی کابینتی
برای نصب هر وسیلهای، رعایت یک سری اصول و قواعد لازم است که استاندارد نصب نام دارد. برای نصب روشویی کابینتی نیز، استاندارد نصب حدود ۸۵ تا ۸۸ سانتیمتر است که فاصله میان لبه کاسه روشویی تا کف سرویس بهداشتی میباشد. اگر کاسه روشویی از نوع روکار باشد، این فاصله را باید از لبه کاسه تا کف سرویس در نظر گرفت و اگر کاسه روشویی از نوع توکار باشد، باید این فاصله را برای سطح کانتر تا کف سرویس محاسبه کرد. در نتیجه باید بدانید که این فاصله را در زمان نصب انواع روشویی رعایت کنید. در صورتی که میخواهید همه چیز بر اساس اصول استاندارد انجام شود، توصیه میکنیم با لوله کش سیار اصفهان تماس بگیرید.
تجهیزات مورد نیاز برای نصب روشویی کابینتی
در این قسمت از مقاله میخواهیم شما را با تجهیزاتی که در زمان نصب روشویی کابینتی نیاز دارید، آشنا کنیم تا بتوانید پیش از نصب، تجهیزات را آماده کنید. این وسایل و تجهیزات شامل موارد زیر هستند.
- متر
- تراز دستی یا شاقول
- رولپلاک
- پیچ
- پیچگوشتی
- دریل
آموزش نصب روشویی کابینتی دیواری با انجام ۸ مرحله
در این قسمت میخواهیم شما را با مراحل نصب روشویی کابینتی در سرویس بهداشتی، آشنا کنیم. البته باید بدانید که انجام این کار کمی دشوار است و نیاز به دقت فراوان دارد و باید تمام مراحل را مو به مو انجام دهید تا دچار مشکل نشوید. همچنین میتوانید از همکاران ما در alopiping کمک بگیرید.
۱ – ابتدا باید به بررسی انشعابات آب سرد و گرم بپردازید و از محل لوله فاضلاب و اینکه در جای خود قرار گرفته و مشکلی وجود ندارد، اطمینان حاصل کنید. اگر با وجود مشکلی روبه رو شدید، حتما پیش از انجام ادامه کار، آن را برطرف کنید. چرا که اگر در ابتدا مشکلی به وجود آید و به آن اهمیت ندهید، ممکن است در نهایت خروجی آب سرد و گرم دچار مشکل شود.
۲ – در این مرحله باید اندازه گیریهای لازم را انجام دهید. اگر در این مرحله دقت کافی را نداشته باشید، در نهایت نصب شما دچار مشکل خواهد شد. محل نصب روشویی باید دقیق و درست انتخاب شود. این مرحله در نصب درست، بسیار تاثیر دارد. بنابراین پس از انجام دقیق اندازه گیری طول و عرض روشویی کابینتی، محل مورد نظر برای سوراخهای پیچ و رولپلاک را روی دیوار علامت بزنید.
۳ – در این مرحله به مشخص کردن ارتفاع روشویی بپردازید. ارتفاع آن باید به گونهای باشد که در زمان استفاده از روشویی، شما را دچار مشکل نکند. برای این منظور باید متوسط قد افراد را در نظر گرفته باشید.
۴ – در این مرحله از نصب روشویی کابینتی، باید روشویی را تراز کنید. این مرحله نیز بسیار اهمیت دارد و هم از نظر کارایی و هم از نظر زیبایی، تراز بودن روشویی لازم است.
۵ – حال باید برای رد شدن اتصالات لوله فاضلاب و انشعابات آب سرد و گرم، بخش پشتی بدنه روشویی را سوراخ کنید. اگر در روشویی شما، این فضا قبلا تعبیه شده، دیگر لازم نیست این مرحله را انجام دهید.
۶ – حال در این مرحله از نصب روشویی که اتصالات را ایجاد کردید، باید اقدام به قرار دادن کاسه روشویی روکار در جای خود کنید. برای انجام این مرحله نیز باید کاملا دقت کنید که کاسه روشویی را در محل درست قرار دهید و کاملا ثابت شود. برای نصب کاسه توکار نیز مشکل خاصی نخواهید داشت، چرا که معمولا در زمان ساخت، نصب آن انجام میشود.
۷ – در این مرحله باید سیفون فاضلاب را نصب کنید. برای انجام این کار نیازمند لوله ۹۰ درجه و خرطومی هستید. حال باید اتصال آن را از یک سو به زیرآب کاسه روشویی و از سوی دیگر به ورودی فاضلاب انجام دهید. در نهایت نیز برای جلوگیری از نشتی، باید آب بندی آن را به کمک نوار تفلون انجام دهید.
۸ – در آخرین مرحله از نصب روشویی کابینتی دیواری نیز باید به نصب شیر آلات بهداشتی روشویی بپردازید. حال بسته به نوع کاسه روشویی باید از شیر آلات مناسب آن استفاده کنید. اگر کاسه روشویی شما توکار است، میتوانید شیرآلات توکار یا روکار پایه کوتاه را انتخاب کنید. در صورت روکار بودن کاسه روشویی نیز میتوانید از شیرآلات روکار یا توکار پایه بلند استفاده کنید. اگر محل نصب شیرآلات از قبل روی سطح کاسه وجود داشته باشد، باید از شیرآلات روشویی پایه کوتاه استفاده کنید. حتما پیش از خرید شیرآلات، از کیفیت آنها اطمینان حاصل کنید.
مزیتهای استفاده از روشویی کابینتی دیواری
همانطور که گفته شد، نصب روشویی کابینتی دیواری در سرویس بهداشتی، ظاهر سرویس را زیباتر میکند و به آن نظم میبخشد. همچنین علاوه بر اینکه به فضای کمی نیاز دارد، ظاهری مدرن و ساده دارد و در زمان نظافت و شستشو نیز، شما را دچار مشکل نمیکند و به راحتی تمیز میشود.
آموزش نحوه نصب روشویی کابینتی ایستاده و پایه دار
همانطور که گفته شد، نکات زیادی در خصوص روشویی کابینتی دیواری وجود دارد که در زمان نصب، باید به آنها توجه کنید. اما روشویی کابینتی پایه دار و ایستاده، نصب بسیار راحتی دارند و تنها نیاز به نصب صحیح سیفون است. فقط باید به این نکته توجه کنید که در صورتی که این روشوییها، دارای کشو هستند، ابتدا کشو را از محل خود خارج کنید. بعد از اینکه سیفون را نصب کردید، میتوانید دوباره کشو را در جای خودش قرار دهید. به همین آسانی نصب روشویی کابینتی ایستاده و پایهدار انجام میشود. برای اطمینان از درست طی شدن این مرحله میتوانید از خدمات نصب روشویی در اصفهان الوپایپینگ استفاده کنید.
سخن پایانی
در این مقاله شما با سه مدل اصلی روشویی کابینتی آشنا کردیم و مزیتهای روشویی دیواری را بررسی کردیم و در نهایت نیز نحوه نصب روشویی کابینتی برای هر سه مدل روشویی را آموزش دادیم. با توجه به مزایای روشویی دیواری، استفاده از آن را به شما توصیه میکنیم. البته باید طراحی سرویس بهداشتی خود را بسته به نوع روشویی انتخابی، انجام دهید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و به پاسخ سوالات خود رسیده باشید. اگر سوالی در این زمینه دارید در قسمت نظرات، آن را مطرح کنید تا همکاران ما در الوپایپینگ شما را راهنمایی کنند.
سوالات متداول
انواع روشویی کابینتی را نام ببرید.
روشویی کابینتی دیواری یا والهنگی روشویی کابینتی ایستاده روشویی کابینتی پایهدار تجهیزات مورد نیاز برای نصب روشویی کابینتی شامل چه مواردی است؟
متر تراز دستی یا شاقول رولپلاک پیچ پیچگوشتی دریل
سلام.روشویی کابینتی دارم.اول کابینت رو نصب کنم بعد سنگ رو بزارم روش یا اول سنگ رو به دیوار پیچ کنم بعد کابینت رو میزون کنم؟ اخه پیچهای کابینت خبلی ضعیف هستند بعید میدونم وزن سنگ رو تحمل کنند
سلام وقت بخیر
کابینت و سنگ را باید همزمان نصب کنید بعد از اندازه گیری ابتدا پیچ های کابینت را ببنید و در مرحله های آخر سنگ را سفت کنید