آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی
روغن کاری پمپ آب ساختمان یکی از مهمترین کارهایی است که باید در زمان سرویس این وسیله انجام دهید. به همین دلیل در این مقاله از الوپایپینگ میخواهیم به بررسی نحوه روغن کاری پمپ اب بپردازیم. پس اگر شما هم نیاز به آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی دارید تا انتها با این مقاله همراه شوید.
فهرست مطالب
علت اهمیت روغن کاری پمپ آب
همه پمپهایی که در ساختمانها استفاده میشوند، معمولا به طور دائمی یا در ساعتهای زیاد کار میکنند؛ به همین دلیل یادگیری نحوه روغن کاری پمپ اب بسیار اهمیت دارد. برای اینکه پمپ آب خانگی بتواند بیشترین کارایی را ارائه دهد، نیاز به نگهداری صحیح خواهد داشت. یکی از مراحل اصلی در نگهداری از این وسایل، آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی است که در نهایت باعث میشود طول عمر مفید آن افزایش پیدا کند. برای کمک گرفتن در این زمینه میتوانید با سرویس کار پمپ آب خانگی در اصفهان تماس بگیرید.
نکات مهم روغن کاری پمپ آب ساختمان
برای اینکه بتوانید روغن کاری پمپ آب ساختمان را به درستی انجام دهید نیاز است که با استانداردهای پمپ آشنا شده و بدانید که چه مقدار روغن برای انجام این کار لازم است. بنابراین حتما نکات زیر را برای انجام این کار در نظر داشته باشید:
- خواندن دفترچه راهنمای پمپ
در مرحله اول از آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی باید به سراغ دفترچه راهنمای پمپ خود بروید. در این دفترچه نکاتی درباره استانداردهای پمپ نوشته شده و اطلاعاتی درباره مقدار روغن موردنیاز برای پمپ، در هر بار روغن کاری هم وجود دارد.
- اطلاع از سرعت پمپ
نکته مهم دیگر در آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی این است که از سرعت پمپ اطلاع پیدا کنید تا بتوانید روغن مناسب را برای این کار انتخاب کنید. باید بدانید پمپهایی که با دور موتور بالا میچرخند و حرارت تولید میکنند، نیاز به روغن دارند. اما در مواردی که دور موتور پایین است و حرارت زیادی تولید نمیشود، از گریس استفاده میشود.
- تعیین زمان مناسب برای روغن کاری پمپ آب ساختمان
در مرحله سوم از آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی باید زمان مناسب برای این کار را مشخص کنید. باید بدانید که بسته به شرایط کاری پمپ و آب و هوا، این زمان متفاوت خواهد بود. برای مثال در فصل زمستان به دلیل خشکی هوا، نیاز به روغنکاری بیشتری است. همچنین در مناطقی که گرد و غبار زیادی وجود دارد، حتما باید بدانید که قبل از روغن کاری پمپ باید کاملا آن را تمیز کنید تا ذرات گرد و غبار شما را دچار مشکل نکنند. حتما زمانهای روغنکاری پمپ را یادداشت کنید که بتوانید یک برنامه منظم برای این کار بریزید.
همچنین بخوانید: آموزش هواگیری پمپ آب خانگی
مراحل آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی
- برای روغن کاری پمپ آب ساختمان باید کلیه اتصالات برقی را قطع کنید؛ زیرا وجود این اتصالات در زمان روغنکاری میتواند منجر به برق گرفتگی شده و در نتیجه آسیبهای جبران ناپذیری را به وجود آورد.
- پیچ نگهدارنده بطری روغن را شل کرده و آن را از مخزن خارج کنید.
- سرپوش موجود در قسمت بالایی استاتر یاتاقان را بردارید.
- فضای میان استاتر را با روغن پر کنید؛ تا جایی که مخزن سطح ثابت بالا بیاید.
- با همان نوع روغن؛ بطری را پر کرده و فشار دهید. به این ترتیب بطری بر روی لوله محافظ مخزن ثابت میشود.
- این کار را تا جایی ادامه دهید که حداقل دو سوم مخزن پر شده باشد.
- پیچ نگهدارنده را محکم کنید و سرپوش را بر روی محل خود قرار دهید.
- در زمانهای منظم میزان روغن را بررسی کرده و در صورت نیاز، مجددا این مراحل را طی کنید.
همچنین بخوانید: تعمیر پمپ آب کشاورزی در اصفهان
سخن پایانی
روغن کاری پمپ آب ساختمان یک کار بسیار تخصصی است که باید در دورههای زمانی منظم انجام شود. در این مقاله ما به آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی پرداختیم و مراحل آن را برای شما بیان کردیم. شما میتوانید در صورت نیاز به خدمات تخصصی نصب پمپ آب خانگی در اصفهان بر روی لینک درج شده کلیک کنید.
سوالات متداول
- چه مقدار روغن برای روغن کاری پمپ آب ساختمان لازم است؟
این موضوع بسته به نوع پمپ، شرایط کاری و سرعت آن مشخص میشود و در دفترچه راهنما ذکر شده است. - بهترین زمان برای روغن کاری پمپ آب خانگی چه زمانی است؟
بهتر است دورههای زمانی یک یا دو ماهه را برای بررسی سطح روغن تعیین کنید تا بتوانید در زمان مناسب به روغن کاری پمپ آب خانگی بپردازید.