آموزش نصب توالت فرنگی تنها با انجام ۱۱ مرحله ساده 🤩
مدت زمان مطالعه: ۸ دقیقه
نصب توالت فرنگی، امروزه در تمام منازل انجام میشود. استفاده از توالت فرنگی برای سلامت زانوها بسیار موثر است. اگر شما نیز میخواهید توالت فرنگی بخرید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با انواع توالت فرنگی و ابعاد آن آشنا شوید و آموزش نصب توالت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله به شما ارائه دهیم. در صورت نیاز به مشاوره نیز، مشاوران ما در شرکت الوپایپینگ همراه شما هستند، شما همچنین می توانید برای نصب توالت فرنگی اصفهان سفارش خود را در صفحه ی مربوطه ثبت کنید.
فهرست مطالب
آشنایی با انواع توالت فرنگی
همانطور که گفته شد، امروزه اکثر افراد برای اصلاح سبک زندگی خود و سلامت زانوها، از توالت فرنگی استفاده میکنند. در ادامه با انواع توالت فرنگی آشنا خواهید شد تا بتوانید، مدلی مناسب فضای خود را انتخاب کنید.
۱ – توالت فرنگی دو تکه
در توالت فرنگی دو تکه که یکی از متداولترین مدلها است، مخزن و کاسه آن، جدا هستند و اتصال آنها در زمان نصب انجام میشود. در کل به دلیل اندازه و وزن، نصب توالت دو تکه سختتر است و تمیز کردن آن نیز سخت است. ارتفاع صندلی در توالت دو تکه، بیشتر از یک تکه است و به همین دلیل نصب توالت فرنگی دو تکه برای بزرگسالان مناسب است. همچنین تعمیر این مدل توالت بسیار راحتتر و ارزانتر است و تعویض قطعات آن نیز امکانپذیر است.
۲ – توالت فرنگی یک تکه
به طور کلی عملکرد توالت فرنگی یک تکه و دوتکه مشابه است و هر کدام مشتریان خود را دارند. نصب و تمیز کردن توالت یک تکه آسانتر است. میزان آب مورد استفاده در سیفون هر دو مدل توالت، یکسان است. توالت فرنگی یک تکه گرانتر است و دوام بهتری نیز دارد. همچنین به دلیل اینکه فضای کمتری را میگیرد و به زمین نزدیکتر است، نصب توالت فرنگی برای حمامهای کوچک مناسب است.
۳ – توالت فرنگی دیواری
اگر محدودیت فضا برای نصب توالت فرنگی ندارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از توالت فرنگی دیواری است. نصب این نوع توالت روی دیوار انجام میشود و مخزن سیفون آنها نیز درون دیوار قرار میگیرد. توالتهای دیواری طراحی مدرنتری دارند و معمولا فضای کمتری نیاز دارند. نصب این توالت در حمام محدودیت خاصی ندارد و تنها لازم است تا به منبع آب نزدیک باشد. به طور کلی توالت فرنگی دیواری قابلیت انعطاف پذیری بیشتری را دارد، گرانتر است و به تعمیرات بیشتری نیاز دارد. همچنین برای نصب آن نیز نیاز به لوله کش حرفهای است که alopiping.com در این زمینه به شما کمک میکند.
۴ – توالت فرنگی هوشمند
اگر راحتی و کاربردی بودن برای شما بسیار مهم است، بهتر است توالت فرنگی هوشمند را انتخاب کنید. این توالتها فلاشر خودکار و گرمکن صندلی دارند و بسیار پیشرفته هستند.
فضای مورد نیاز برای نصب توالت فرنگی
فضای مورد نیاز برای نصب توالت، یکی از نکات نکات مهم است. در این قسمت فاصلههای استاندارد و ابعاد هر نوع توالت فرنگی را بررسی میکنیم.
فاصله توالت فرنگی از دیوار پشتی
آکس، فاصله میان دیوار پشت تا مرکز لوله خروجی است و یکی از مهمترین ابعاد، در انتخاب یک توالت مناسب است. باید فاصله توالت فرنگی زمینی تا دیوار پشتش، بسته به شکل و سایز توالت، حدود ۱۲ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. حال اگر مثلا فاصله دیوار تا مرکز لوله خروجی، ۱۸ سانتیمتر باشد، باید باکس توالت انتخابی بین ۱۲ تا ۱۸ سانتیمتر باشد.
فاصله توالت فرنگی از دیوار کناری
برای نصب توالت فرنگی به بهترین شکل، باید به محاسبه فضای مورد نیاز برای نصب به طور دقیق بپردازید. باید فاصله بین کاسه توالت را تا دیوار کناریاش، حداقل ۳۸ سانتیمتر و فاصله تا درب روبه رو را حداقل ۵۴ سانتیمتر در نظر بگیرید. به طور کلی پیشنهاد ما این است که حداقل ۳۸ سانتیمتر بین توالت تا دیوار یا هر جسم دیگری، فاصله باشد.
اندازههای توالت فرنگی یک تکه
- طول استاندارد برای نصب توالت فرنگی یک تکه بین ۵۳ تا ۷۸ سانتیمتر است.
- عرض استاندارد این توالت فرنگی کمتر از ۵۰ سانتیمتر باید باشد.
- استاندارد ارتفاع توالت فرنگی یک تکه از سطح زمین بین ۳۵ تا ۴۱ سانتیمتر میباشد.
- عمق این نوع توالت فرنگی نیز حدوداً ۶۸ الی ۷۶ سانتیمتر است.
اندازههای توالت فرنگی دو تکه
در توالت فرنگی دو تکه، ارتفاع بین ۶۶ تا ۸۲ سانتیمتر است. بقیه اندازههای آن نیز دقیقا شبیه توالت فرنگی یک تکه میباشد.
اندازههای توالت فرنگی دیواری
در توالتهای فرنگی ایستاده نیز، ارتفاع کاسه توالت حدود ۳۳ الی ۴۸ سانتیمتر میباشد.
تجهیزات مورد نیاز برای نصب توالت فرنگی
- تراز بنایی
- بوگیر ژلهای
- چسب آکواریوم
- آچارفرانسه
- متر
- توالت فرنگی
- دستکش و لباس کار
- شلنگ رابط توالت فرنگی
- انواع پیچگوشتی دوسو و چهارسو
- انبردست
مراحل نصب توالت فرنگی
به طور کلی برای انجام این کار، زمان مورد نیاز بسته به مهارت شما متفاوت است. اگر تخصصی در این کارندارید، برای این کار، یک روز کامل را نیاز خواهید داشت. در ادامه به بررسی مراحل نصب خواهیم پرداخت.
مرحله اول: باز کردن توالت فرنگی قدیمی و پیچ و واشرها
اگر نیاز به تعویض توالت فرنگی قدیمی خود دارید، ابتدا باید اقدام به باز کردن آن کنید. سپس با استفاده از پیچ گوشتی دو سو، به جدا کردن حلقه مومی کهنه بپردازید. حتما در این مرحله از نصب توالت فرنگی، برای جلوگیری از تماس آلودگیها با پوست، استفاده از دستکش را فراموش نکنید. همچنین پیشنهاد میکنیم استفاده از ماسک را نیز جدی بگیرید. میتوانید از یک تکه پارچه، درون لوله تخلیه تا قبل از اتمام مراحل نصب، استفاده کنید. در این مورد میتوانید از لوله کش سیار اصفهان کمک بگیرید.
مرحله دوم: نصب بوگیر ژلهای و پیچها
استفاده از بوگیرهای ژلهای، امروزه در نصب توالت فرنگی بسیار رایج شده است. طراحی این بوگیرها در دو مدل پیچ دار و بدون پیچ انجام شده است. مدل پیچ دار، نسبت به مدل بدون پیچ بسیار گرانتر است و از نشت بوی فاضلاب و یا ایجاد بوی بد جلوگیری میکند. نصب این بوگیر ژلهای را انجام دهید و از محکم بودن آن اطمینان حاصل کنید.
مرحله سوم: نصب کاسه توالت
در این مرحله، اقدام به قرار دادن کاسه توالت روی حلقه مومی کنید و به آن، فشار کمی را وارد کنید. سپس به قرار دادن پیچها با دقت و در جای خود بپردازید.
مرحله چهارم نصب توالت فرنگی: محکم کردن مهره و واشر
استفاده از بست پلاستیکی مناسب نیست؛ چرا که سبب جابه جایی توالت فرنگی با گذشت زمان، میشود. بهتر است که واشرها با سطح چینی توالت فرنگی، برخورد داشته باشند.
مرحله پنجم: نصب پوشش پلاستیکی
در این مرحله، به نصب پوشش لاستیکی توالت فرنگی بپردازید.
مرحله ششم: ثابت کردن توالت فرنگی
ممکن است در بسیاری از موقع، توالت فرنگی به دلیل ناهموار بودن محل نصب، ثابت نباشد و تکان بخورد. برای اینکه این مشکل را رفع کنید باید توالت فرنگی را به کمک یک پیچ گوشتی دو سو کمی بالا ببرید و ارتفاع آن را با استفاده از چند سکه تنظیم کنید.
مرحله هفتم: نصب مخزن سیفون توالت فرنگی
در این مرحله از نصب، پس ثابت کردن کاسه آن، باید به قرار دادن مخزن در محل خود و سفت کردن پیچ و مهرهها بپردازید.
مرحله هشتم: نصب شیلنگ
قبل از خرید شیلنگ، ابتدا باید به اندازه گیری فاصله بین دیوار و مخزن بپردازید تا بتوانید طول شیلنگ مورد نیاز را به دست آورید. اتصال یک سر شیلنگ به مخزن و سر دیگر را به فلکه آب، انجام دهید.
مرحله نهم: نصب نشیمنگاه توالت فرنگی
بهترین انتخاب برای نشیمنگاه توالت فرنگی، جنس پلاستیکی آن است و بهتر است که از نوع آرام بند باشد. در این مرحله از نصب توالت فرنگی، با استفاده از پیچ و مهره، نشیمنگاه را ببندید. بهتر است در زمان خرید توالت فرنگی، نشیمنگاه را نیز خریداری کنید تا از در آینده به مشکل سایز و اندازه برنخورید.
مرحله دهم: درزگیری
حال باید به کمک چسب آکواریوم، اقدام به پوشاندن کامل فضای خالی بین توالت فرنگی و سرامیکها کنید. به این ترتیب، از جمع شدن آلودگی در این قسمت، جلوگیری خواهید کرد.
مرحله یازدهم: چک کردن توالت فرنگی
در آخرین مرحله، باید اقدام به باز کردن فلکه آب کنید. در این مرحله باید از سالم بودن تمام قسمتها و عدم وجود نشتی، اطمینان حاصل کنید.
جمع بندی
در این مقاله با انواع توالت فرنگی آشنا شدید و فضا و تجهیزات مورد نیاز آنها را نیز بررسی کردیم تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. در نهایت نیز مراحل نصب توالت فرنگی را توضیح دادیم. امید است که خواندن این مقاله برایتان مفید بوده باشد. در صورت نیاز به مشاوره، نصب و یا تعمیر، همکاران ما در الوپایپینگ به شما کمک خواهند کرد.
سوالات متداول
یک تکه، دو تکه، دیواری، هوشمند
تراز بنایی، بوگیر ژلهای، چسب آکواریوم، آچارفرانسه، متر، توالت فرنگی، دستکش و لباس کار، شلنگ رابط توالت فرنگی، انواع پیچگوشتی دوسو و چهارسو، انبردست