راهنمای خرید آبگرمکن دیواری و ایستاده

زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه

در این مقاله، قصد داریم نکاتی که به عنوان راهنمای خرید آبگرمکن به آن نیاز دارید را در اختیارتان بگذاریم. وجود آب گرم برای تمام افراد و در تمام فصل‌ها لازم و ضروری است، چراکه برای کارهایی مثل آشپزی، شستن ظروف و حمام کردن، به آب گرم نیاز دارید. پس نیاز است که آبگرمکن با کیفیتی را خریداری کنید. ممکن است موقع خرید آبگرمکن پرسش‌های زیر برایتان مطرح شود:

  • کدام یک از این آبگرمکن های دیواری را بخرم؟
  • کدام یک از مارک‌های آبگرمکن برقی از بقیه بهتر است؟
  • آبگرمکن برقی خوب، چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • برای خرید آبگرمکن چه نکاتی را باید در نظر بگیرم؟

در خرید آبگرمکن بهتر است کمی صبر کنید و نکاتی که در این مقاله گفته می‌شود را با دقت بخوانید، تا بتوانید  آبگرمکن دیواری مناسب منزل خود را تهیه کنید. در ادامه قرار است به یک سری سوال‌های مقایسه‌ای مثل آبگرمکن ایران شرق بهتر است یا بوتان یا کدام مدل آبگرمکن بوتان از همه بهتر است، بپردازیم. پس این مقاله را از دست ندهید.

راهنمای خرید آبگرمکن

راهنمای خرید آبگرمکن و آشنایی با انواع آن

انواع مختلفی آبگرمکن در بازار موجود است. بنابراین ابتدا باید مدل‌های مختلف آبگرمکن را بشناسید، تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. آبگرمکن ها از نظر مصرف سوخت، به دو مدل گازی  و برقی و از نظر شکل و شمایل هم به دو مدل دیواری و ایستاده تقسیم می‌شوند. حال در مورد هرکدام مطلبی را بیان می‌کنیم تا بیشتر با آن‌ها آشنا شوید.
آبگرمکن دیواری: نام دیگر آن، آبگرمکن بدون مخزن است. مزیت این نوع آبگرمکن، کوچک بودن آن است و اینکه بیشتر برای مکان‌هایی که فضای کمتری دارند مانند آپارتمان‌ها استفاده می‌شود.
آبگرمکن ایستاده: این نوع آبگرمکن که به آبگرمکن مخزن‌دار معروف است، یک مخزن بسیار بزرگ دارد که آب درون آن گرم می‌شود. این مخزن سایزهای مختلفی دارد که هرکس با توجه به شرایط و میزان مصرف آب، ابعاد مورد نظر را خریداری می‌کند.
آبگرمکن گازی: این نوع آبگرمکن از گاز به عنوان سوخت استفاده می‌کند که هم به گاز شهری و هم به کپسول گاز می‌تواند متصل شود.
آبگرمکن برقی: در این نوع آبگرمکن، آب به وسیله برق گرم می‌شود که در دو نوع ایستاده و دیواری موجود است.
عملکرد آبگرمکن های برقی به این شکل است که زمانی که شیر آب گرم را باز می‌کنید، برای گرم کردن آب، هیترهایش را روشن می‌کند. این نوع آبگرمکن مزایای زیادی دارد ولی معایبی نیز دارد. یکی از مشکلاتش، مصرف زیاد برق در مقابل بقیه  مدل‌های آبگرمکن می‌باشد. ما در این مقاله برای شما راهنمای خرید بهترین آبگرمکن برقی را بر اساس معیارهایتان، ارائه خواهیم کرد.

بهترین آبگرمکن ایستاده را بشناسید!

اگر این سوال برایتان پیش آمده است که “کدام آبگرمکن دیواری را بخرم” و می‌خواهید بهترین را بخرید، باید به یک سری نکاتی که در این مقاله‌ی راهنمای خرید آبگرمکن برای شما بیان کرده‌ایم، دقت کنید. مثلا برای داشتن بهترین انتخاب، باید بدانید که آبگرمکن های مخزن‌دار، در دو نوع گازی و برقی موجودند. تفاوت در عملکردشان، به‌دلیل نحوه گرم کردن آب سرد درونشان است که برای این منظور از برق یا از گاز استفاده کنند. حالا حتی اگر شیر آب گرم هم بسته باشد، باید آب درون مخزن آب‌گرم‌کن همیشه گرم بماند.
یکی از معایب آبگرمکن دیواری مخزنی و آبگرمکن مخزنی دیواری زودجوش همینجا مشخص می‌شود چرا که میزان انرژی بسیار زیادی را مصرف می‌کنند. آبگرمکن‌های دیواری خارجی و انواع آبگرمکن های جدیدتر، در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کنند و میزان گرمای کمتری را هدر می‌دهند. برای رفع این مشکل هنگام خرید آب‌گرم‌کن باید حتما به برچسب انرژی روی محصول دقت کنید.

آبگرمکن مخزنی

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری!

اگر سوال “کدام آبگرمکن دیواری را بخرم” در ذهنتان است، تنها با آشنایی با انواع مدل‌های آبگرمکن، به جواب سوالتان نمی‌رسید. پس در ادامه با ما باشید تا در راهنمای خرید آبگرمکن، این مطلب را به صورت کامل‌تری بررسی کنیم.
معمولا آبگرمکن‌‎های دیواری، انتخاب بیشتر افراد خصوصا در ایران هستند. این مدل آبگرمکن‌ها مخزنی برای گرم کردن آب ندارند، بنابراین کوچک هستند و برای خانه‌های کوچک‌تر و آپارتمان‌ها که فضای کمتری دارند، مناسب هستند. حالا باید برای خرید آبگرمکن، بهترین مارک آن را بشناسید. همچنین این را نیز بدانید که آبگرمکن دیواری کم فشار، می‌تواند جایگزین خوبی برای آبگرمکن مخزنی باشد چرا که مصرف و هدر رفت انرژی کمتری دارد.
اگر هدفتان از خرید آبگرمکن، گرم نگه داشتن آب برای مدت طولانی‌تر و عدم سرد شدن آب هنگام استفاده در حمام است، باید آبگرمکن دیواری را بخرید که ظرفیت حرارتی زیادی داشته‌ باشد. در این صورت زمانی‌ که آب گرم را باز می‌کنید، آب سرد به سرعت وارد مخزن می‌شود و خیلی زود گرم می‌شود. برای مثال آبگرمکن مخزنی دیواری زودجوش، از میان بقیه مدل‌ها، بسیار پرطرفدارتر است.
آبگرمکن دیواری بوتان، یکی از بهترین مدل‌های موجود از میان انواع آبگرمکن‌ها است. البته این مسئله نیز وجود دارد که آبگرمکن دیواری و همچنین آبگرمکن دیواری بوتان، بسیار گران‌تر از بقیه مدل‌ها است و همچنین هزینه نصب آن نیز بیشتر است. این مورد را می‌توان از معایب آبگرمکن دیواری دانست اما به هر حال مزیت‌های استفاده از آبگرمکن دیواری، بسیار بیشتر از معایب آن است. به این نکته نیز باید توجه کنید که سرویس، نگهداری و تعمیر آبگرمکن ها در موقع نیاز، به افزایش عمر آن‌ها کمک می‌کند.

آبگرمکن

مهم‌ترین نکات در زمان خرید آبگرمکن

حال می‌خواهیم نکاتی را بررسی کنیم که هنگام خرید بهترین آبگرمکن دیواری باید به آن‌ها دقت کنید. با خواندن این مطلب، می‌توانید به سوال “کدام آبگرمکن دیواری را بخرم” پاسخ دهید.

ظرفیت آبگرمکن

یکی از نکات قابل توجه در راهنمای خرید آبگرمکن توجه به ظرفیت آن است. . یکی از موارد مهم در خرید آبگرمکن، معیار FHR است. این معیار تعداد گالن‌های آب را که در هر ساعت توسط آبگرمکن تولید می‌شود، نشان می‌دهد. این معیار معمولا روی برچسب راهنمای انرژی آبگرمکن قرار دارد. آبگرمکن‌های گازی، FHR بیشتری در مقابل آبگرمکن‌های برقی دارند. این معیار به پارامترهای مختلفی از جمله ظرفیت مخزن، منبع گرما و اندازه شعله آبگرمکن وابسته است. بنابراین پیش از خرید آبگرمکن، باید FHR مناسب منزل خود را بدانید.

کارایی آبگرمکن

یکی دیگر از پارامترهایی که هنگام خرید آبگرمکن باید در نظر داشته باشیم، کارایی آبگرمکن است. معیار EF یا فاکتور انرژی به ما کمک می‌کند تا بتوانیم کارایی آبگرمکن را بررسی کنیم. هرچقدر که این معیار بیشتر باشد، میزان کارایی آبگرمکن بالاتر است. فاکتور انرژی برای آبگرمکن‌های برقی بین ۰/۷ تا ۰/۹۵ و برای آبگرمکن‌های گازی بین ۰/۵ تا ۰/۶ می‌باشد. این فاکتور در دفترچه راهنمای محصول درج شده است.

صرفه‌جویی در انرژی

مصرف انرژی آبگرمکن‌های دیواری بسیار کمتر از آبگرمکن‌های مخزن‌دار است. آبگرمکن‌های دیواری در مقابل بقیه مدل‌های آبگرمکن بین ۸ تا ۵۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند و در نتیجه در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کنند، اما باید نسبت به سیستم جدید تامین آب گرم امتحان شوند، چرا که انرژی زیادی برای گرم نگه داشتن گالن در آن‌ها صرف می‌شود که این مورد برای آبگرمکن‌های بدون مخزن پیش نمی‌آید.
این را بدانید که میزان مصرف گاز روی برچسب انرژی آبگرمکن‌های دیواری، نوشته شده‌ است. با انجام بعضی اقدامات از جمله تنظیم شعله آبگرمکن، می‌توانید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. مشکلات آبگرمکن مثل روشن نشدن شمعک و موارد مشابه، با یک سری تنظیمات برطرف می‌شود.

برچسب انرژی

فشار آب

اگر در منطقه ای زندگی می‌کنید که فشار آب کمتر از حد معمول است، طبق راهنمای خرید آبگرمکن باید این مورد را در نظر بگیرید، چرا که حتی در آبگرمکن کم فشار نیز، یک حداقلی برای میزان فشار آب لازم است و اگر فشار آب کمتر از آن میزان باشد، آبگرمکن روشن نمی‌شود. اگر تمام شرایط مربوط به استفاده از آبگرمکن مخزنی ایستاده را دارید، بهتر است از آن استفاده کنید. دلیل کوچک بودن شعله در آبگرمکن دیواری را، بسته به محیط و شرایط نصب آن می‌توانید پیدا کنید و آن را رفع کنید.
غیر از مواردی که در بالا گفته شد، لوله‌کشی آبگرمکن دیواری را هم باید بررسی کرد و همچنین به این مورد که تجهیزات و قطعات در هنگام راه اندازی درست نصب شده باشند نیز باید توجه کرد.

دوام و طول عمر بالا

طول عمر و دوام یک آبگرمکن مخزن دار با کیفیت، حدود ده سال است، در صورتی که آبگرمکن‌های دیواری تقریبا طول عمرشان دو برابر آبگرمکن‌های مخزنی است. اگر هنگام خرید به تمامی موارد ذکرشده دقت کنید، بهترین خرید آبگرمکن را داشته اید و خیالتان از بابت اینکه بخواهید هر ۱۰ سال یک بار آبگرمکن خود را تعویض کنید، راحت می‌شود. بهتر است در مورد تفاوت‌های آبگرمکن و پکیج نیز مطالبی را بخوانید تا بتوانید بهترین انتخاب را برای ساختمان خود داشته باشید و بتوانید از تمام کارایی آن‌ها بهره ببرید.
پس از اینکه آبگرمکن خود را خریداری کردید، باید به طور مداوم آن را سرویس کنید  تا در صورت بروز مشکل، به موقع برای تعمیر آن اقدام کنید و از هزینه‌های زیاد برای خرید آبگرمکن جلوگیری کنید. اگر آبگرمکن دچار مشکل شد، حتما از یک تعمیرکار برای رفع مشکل، بهره بگیرید.

تعمیر آبگرمکن

 معایب آبگرمکن دیواری بوتان

آبگرمکن دیواری بوتان مزایای زیادی دارد اما هر محصولی در مقابل مزیت‌هایش، معایبی نیز دارد. حال می‌خواهیم در راهنمای خرید آبگرمکن معایب این مدل را بررسی کنیم:

  • هزینه خرید، نصب و راه‌اندازی آن در برابر آبگرمکن ایستاده به مراتب بیشتر است.
  • هزینه تعمیر آن بالاتر است.
  • به‌ دلیل اینکه به طور مداوم از گاز و برق استفاده می‌کند، بیشتر از آبگرمکن ایستاده استهلاک دارد و بنابراین بیشتر به تعمیر نیاز دارد.

راهنمای خرید بهترین آبگرمکن دیواری بوتان

برای اینکه بتوانید بهترین مدل آبگرمکن را بخرید، باید ببینید دارای چه شرایطی هستید. به عنوان مثال متراژ محل قرارگیری آبگرمکن، در هنگام خرید بهترین آبگرمکن برای شما موثر است، اگر متراژ آپارتمان شما زیر ۶۰ متر است، آبگرمکن مدل B5418Rs  بهترین انتخاب برای شماست. اگر واحد شما در طبقات بالاتر است، یعنی دودکش شما کوتاه‌تر است، پس بهترین مدل آبگرمکن برای شما، انواع فن‌دار آن است، مثلا می‌‌توانید مدل B3318IF را انتخاب کنید.
اگر شرایط خاصی ندارید و مدلی را مدنظر دارید که برای همیشه مناسب باشد، آبگرمکن بوتان مدل B3115 می‌تواند انتظاراتتان را برطرف کند. اگر نیاز به ظرفیت بالاتری برای آبگرمکن دارید، مدل B4115 Turbo برای شما مناسب است.

خرید آبگرمکن ایران شرق یا بوتان

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که این برندها، هر دو کیفیت خوبی دارند و طبق استانداردهای جهانی هستند، در اصل شما در زمان خرید باید به راهنمای خرید آبگرمکن و  نکات آن توجه کنید. آبگرمکن ایران شرق ارتفاع شعله را هوشمندانه بررسی می‌کند و آن را طبق نیاز تنظیم می‌کند تا انرژی هدر نرود، همچنین به دلیل اینکه هم با گاز طبیعی و هم با گاز مایع کار می‌کند، در مناطقی که لوله‌کشی گاز نیست هم قابل استفاده است.
آبگرمکن بوتان نیز در هر فضایی می‌تواند استفاده شود. بازدهی خوب و همچنین هزینه مناسبی دارد. حالا اینکه کدام برند را برای خرید خرید بهترین آبگرمکن مناسب منزلتان انتخاب می‌کنید، به شرایط واحد شما و ویژگی‌های هر برند بستگی دارد.

سخن آخر

در این مقاله راهکارهایی برای خرید آبگرمکن و انواع آن را برایتان شرح دادیم تا بتوانید هنگام خرید آبگرمکن از آن‌ها بهره ببرید. برند بوتان یکی از برندهای خوب و پرطرفدار است، بنابراین چند تا از بهترین مدل‌های آبگرمکن دیواری بوتان را به شما معرفی کردیم و مزایا و معایب آن‌ها را بررسی کردیم. همچنین تفاوت دو برند ایران شرق و بوتان را نیز بررسی کردیم. امید است که بتوانید با خواندن این مقاله، خرید خوبی را تجربه کنید، شما همچنین می‌توانید برای دریافت راهنمایی بیشتر با الوپایپینگ تماس بگیرید.

سوالات متداول

تعداد گالن‌های آب را که در هر ساعت توسط آبگرمکن تولید می‌شود را چه می‌نامند و در این معیار کدام مدل آبگرمکن بیشتر است؟

FHR که در آبگرمکن گازی، بیشتر از برقی است.

مصرف انرژی در آبگرمکن‌های دیواری کمتر است یا آبگرمکن‌های؟

آبگرمکن‌های دیواری در مقابل بقیه مدل‌های آبگرمکن بین ۸ تا ۵۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند

5/5 - (2 امتیاز)
سوال فنی داری از ما بپرس!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *